Baleset biztosítás

A Magyar Jégkorong Szövetség és a Palládium Consulting minden versengedéllyel rendelkező sportolóra sport-baleset biztosítást kötött.

Az Allianz Biztosító terméke minden, a sporttal összefüggésben álló sérülésre fedezetet nyújt az igazolt játékosok számára. A biztosítás minden olyan baleset esetén térít az alábbi kockázatokra, ami edzésen, hivatalos vagy edzőmérkőzésen, vagy az oda-vissza utazás során következett be, a világ bármely pontján.

A biztosítási fedezet 1 évre szól 2017.09.01-től 2018.08.31-ig.

A kárbejelentés módja:

A sérülést követő 8 napban szükséges a kárbejelentést megtenni. (Amennyiben sérülése jellegéből adódóan akadályoztatva van a károsult, e határidő kitolható)

Ehhez a kárbejelentő formanyomtatványt, melyhez kérjük csatolja: a versenyengedély scannelt vagy online kifotózott változatát, a sérülésregisztert (vagy ennek hiányában a klub által kiállított igazolást a sérülés helyéről, idejéről), az összes kórházi papírt illetve az ambuláns vagy műtéti zárójelentést kell eljuttatni a biztosítótársasághoz. Amennyiben ez nem történik meg, a kárbejelentés nem kerül feldolgozásra addig, amíg minden szükséges nyomtatvány be nem érkezik. Kérjük jelentkezzen be háziorvosánál táppénzes papírért, és ha a gyógytartam eléri a 28 napot, ezen háziorvosi igazolásokat is küldje meg alkuszunk felé. Kiskorú esetén a táppénzes papír helyett ezen dokumentum 9. pontja töltendő és igazolandó a háziorvossal.

Kérjük, hogy a bejelentő mellé a személyazonosság igazolása végett csatolja személyigazolványa és lakcímkártyája fénymásolatát és a fénymásolatot aláírásával lássa el.

Kiskorú esetén a kiskorú bejelentő lap kitöltése is szükséges (a fenitek kitöltése mellett), amely mellé a törvényes képviselő/bejelentő személyét kell azonosítanunk, tehát a törvényes képviselő iratait várjuk. Amennyiben nem járul hozzá személyazonosságát igazoló iratainak másolásához, kérem, hogy a kapcsolattartó telefonszámán egyeztetve személyes adategyeztetésre jelentkezzen be.

Egyéb bejelentő lap – halál vagy rokkantság esetén töltendő

Kérjük, figyelmesen olvassa el a bejelentőn a csatolandó dokumentumok listáját és amelyik a felsoroltak közül esetét érinti, kérjük csatolja e-mailben a bejelentő mellé. Ha nem áll minden dokumentum rendelkezésére, a bejelentőt akkor is küldje be, később tudja pótolni az iratokat, de magát a bejelentést mielőbb meg kell tenni.

A bejelentést a következő két email címre kell együttesen elküldeni:
ugyvitel@palladium.hu , és meszaros.monika@palladium.hu – kárbejelentés tárggyal.