Budakalászi Vidrák Szuper tornája Kitűnő szervezés

A szezonzáró szuper torna a Budakalászi Vidrák szervezésében, szerintem remekül sikerült! Már az öltözőkben fergeteges volt a gyerekek hangulata, mindenhonnan a jókedv hallatszott. Csicsergés, nevetgélés és beszélgetés szűrődött ki. Senki nem volt ideges és mindenki roppant barátságos volt.

 

Igaz, hogy a kiírás szerint U10 „C” torna lett volna, de rengeteg ifjú padavan lépett itt jégre. Köztük az új jászberényi (Lehel HC) jégkoron csapat, de most találkoztunk először a Szolnok Orcas csapatával is, akik 1/1-es draftban vitték az egyik kapusunkat is (mert hát ugye nekünk van bőven). Ami persze nem volt teljesen egyedülálló, hiszen a Lehel HC és a Vidrák is cseréltek kapust az egyik mérkőzésen, pusztán azért mert a jászberényi alakulat kapusa (Orosz Ádi) még most látott ilyet először és a csapatok úgy ítélték meg, hogy jobb lenne az erősebb gárda hálóját őrizné amíg meg nem szokja a légkört.

A mieink természetesen igen jól szerepeltek, de ez nem is meglepő, gyakorlott U10-es játékosokról lévén szó, alaposan kiadták magukból a szezon végére bennük maradt gólokat.

A Hatvan – Hatvan rangadóra most nem került sor, bár a két csapat edzője a képek tanúsága szerint komolyan egymásnak feszült. Nem tudjuk pontosan, hogy mi lehetett a vita tárgya.
Meg nem erősített források szerint a „ki a jobb” témában nem értettek teljesen egyet.

5 éve járok már U8 – U10-es jégkorong tornákra, mint megélhetési jégkorong fotós (van ilyen?!) de én még ilyen kaja felhozatalt életemben nem láttam. Egy gyengébb állófogadás elbújhat a mellett a felhozatal mellett, ami itt a gyerekek (na meg a felnőttek) rendelkezésére állt.
Volt itt minden, amit csak ki lehet találni, no meg olyan is amit nem. De, ami a legszebb volt, hogy a végén még úti csomagot is kaptunk!

Mindent nagyon köszönünk! Rendkívül jól éreztük magunkat!

 

Tovább a galériába ->>