Célegyenesben a jégcsarnok

Eddig sem volt kis teljesítmény, amit ez a csapat eddig bemutatott, de úgy tűnik, hogy most mérföldkőhöz érkeztünk.
img_8022A mini csapatunk (U10) végig küzdötte az első „B” tornáját szombaton a Megyeri úti jégpályán, nem is rossz eredménnyel. Főleg úgy, hogy ezzel a felállással még sosem játszottak, arról nem is beszélve, hogy „B” tornán még sosem voltak. A hatalmas lendület, ami ezekben a gyerekekben van példa értékű.
Ha ennyivel nem érnénk be, akkor jelzem, hogy ilyen gyors öltözést ritkán lát az ember a gyerekektől egy torna végén, ugyan is mindenki igyekezett, mivel délután 2-től edzés volt Jászberényben, ahol a szinte kivétel nélkül mindenki ott volt, aki a délelőtti tornán részt vett.
kmh_mecsAz Ek. (U12) csapatunk vasárnap nemes küzdelemben sikeresen felül kerekedett a KMH csapatán, így vasárnap is volt ok az ünneplésre. Attila bácsi elégedettségét jelzi, hogy mosolygós, csendes szemlélője volt a mérkőzésnek.
Ez a két esemény önmagában is hatalmas öröm mind a szülőknek mind az edzőknek a gyerekekről már nem is beszélve. Jól látható az a nem kevés áldozat és akarat mindenki részéről, amit befektetett.

A jövőnk eddig nem volt ennyire biztos, mint a mai reggeltől, amikor is Attila bácsi kézhez kapta azt a levelet, amelyben az Emberi Erőforrások Minisztériuma elfogadta és támogatja a Hatvanban épülő jégcsarnok pályázatát.


Ez úton szeretnénk gratulálni mindenkinek az eddigi sikerekhez és sok szerencsét kívánni a jövőnkhöz!

Következzen néhány fotó, hogy honnan indultunk, mivé váltunk, kik azok, akik a háttérből segítettek minket.