DVTK U10 Mini „c” Torna

201612_dvtk_u10_103Ismét két légióval, közel húsz játékossal indult Hatvan a DVTK otthonába a soron következő U10-es tornára.
Az ország egyik legjobb pályáján került megrendezésre a mérkőzés sorozat Miskolcon.
Attila bácsi és Simon vezetésével csapataink gigászian (a név kötelez) küzdötték végig a mérkőzéseket. A nagyobbak 3 győzelmet zsebeltek be, a kisebbek pedig igen sok tapasztalatot.


Híres Ricsi: „Nagyon jók voltak a csapatok, kihívás volt ellenük játszani. Lehet nem győztünk, de nagyon élveztük a játékot!”
Mivel a gyerekeinkről csak szuperlatívuszokban tudunk nyilatkozni és ezt már számtalan alkalommal megtettük, ezért most a büféről szólnék néhány szót.

Az első és legfontosabb ebben a tárgykörben, hogy 2 méterre volt az öltözőtől, így nem kellett messzire vándorolni egy kis ellátmányért. A felhozatal az átlaghoz képest igen rendben volt.
Meleg és finom tea kifogyhatatlan mennyiségben állt a rendelkezésre.
Kaptunk a már megszokott zsírosdeszkát hagymával, de ami kiemelendő az a savanyú káposzta volt, ami jelen esetben a bélszín kategóriába tartozott.
Természetesen volt hatalmas mennyiségű nutellás kenyér és remek lekváros kenyér is.
Utóbbit Pálinkás Máténak volt szerencséje megkóstolni, de az illatok tévútra vezették mivel úgy gondolta, hogy pecsenyezsíros kenyér, ezért került rá bőven hagyma és só is egy kis káposztával kiegészítve. A kenyér fater kezében kötött ki, hátha ő értékeli ezt a kombót J

Nos, a szervezés kitűnő volt, és mint mindig, remekül éreztük magunkat! A szurkoló tábor szintén, mint rendesen, totál berekedt.

Tovább a galériába ->