Egy eredményes hosszú nap U10 "B" torna, Világbajnokság, Szülinap - kell ennél több?

EGY IGAZI GIGÁSZI NAP VOLT A MAI, A VÉGÉN EGY “A” CSOPORTOT ÉRŐ ARANYÉREMMEL ÉS EGY JEGES SZÜLINAPPAL!
Reggel 7 órakor Kiskőrös felé robogtak a Hatvani Gigászok U10 Mini jégkorong csapata az új csapatszállító kisbusszal és a besegítő személyautóval, hogy részt vegyenek az ott megrendezésre kerülő mini tornán. Több mint két órás rúzsozás után, kicsit fáradtan érkeztünk meg a jégcsarnokba.

Egy gyors öltözés és máris az első mérkőzésen a hazai csapat ellen álltunk fel a kezdőkörbe. Végig szoros mérkőzést játszott a két csapat, de sajnos most egy szerencsétlen góllal alulmaradtunk. Nem keseredtünk el, hiszen tudtuk, hogy az utolsó mérkőzését ismét velük vívjuk, így vissza tudunk vágni a vereségért.

A Dunaújvárosi Acélbikákat sikerült legyőzni, viszont a nagyon erős, hatalmasra nőtt Szerb csapatot nem, de a Gigászok nagyon jó teljesítményt nyújtottak ellenük is, annyira, hogy a második félidőben gólt sem kaptunk. Majd jött a visszavágó, amin hokisaink szép és nagyon jó játékkal legyőzték a Kiskőrösiek csapatát! A megérdemelt érmeket most is megkaptuk és Attila bácsi meglepetést tartogatott, a jó játékért meghívást kaptunk a Soltvadkerten lévő csoda cukiba, ahol mindenki saját maga választhatta ki a süteményét, amit ott gyorsan elfogyasztottunk. Köszönjük szépen!

Sietni kellett, mert ma játszották a Magyar férfi válogatott U20-as döntő mérkőzést az „a” csoportba való feljutásáért, amire a Gigászoknak “belépő jegye” volt. Igaz az elejéről elkéstünk, de a lényegen már ott szurkoltunk a Jégpalota lelátóján!
Nem tudom a mi biztatásunknak köszönhető-e, de a harmadik harmadban a fiúk valami káprázatos játékkal, 1:3-ról 4:3-ra fordítottak és nyerték meg az aranyérmet, ami egyben az „a” csoport kulcsa is volt! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
A HIMNUSZ után, még mindig rohanni kellet, mert várt minket Hatvanban egy Gigászi Szülinapi Jégparti, az egyik nagy lányunk TAJTI PETRA 12. szülinapi bulija!
20 óra, megérkeztünk. A sok finomság és a jó hangulat itt is uralkodott, majd megtörtént a köszöntés.

Boldog Szülinapot Kívánunk Petra!

Hajrááááá Hatvaaaan!!! Hajrááááá Gigááááászok!!! Hajrááááá Jéééégkorong!!!