Felkészülés 2019-2020 Sátoraljaújhely

Egészen meglepő módon a Gigászok is elkezdték a nyári felkészülést.
Már hagyományosnak mondhatóan, Sátoraljaújhelyre megyünk immáron harmadik éve.
Ennél remekebb környezetet keresve sem lehet találni egy nagy csapat gyereknek arra, hogy felkészülhessenek a következő szezonban (2019-2020) várható kihívásoknak.

A Zemplén Kalandpark ad otthont annak a jégpályának ahová mi tulajdon képen már haza megyünk. Itt lassan már névről ismerik a gyerekeket és a srácok is ismerik lassan az egész parkot.
Itt nem csak jegezni lehet, bár ez a fő elfoglaltságunk. Mára már van egy kis edzőpálya, futópálya is, ami sokban segíti a felkészülést. Nem mellesleg van még mászófal, libegő, bobpálya (az egyik legjobb) és még egy csomó nyalánkság, amit a gyerekek imádnak.

Ez a tábor most az U12, U14, Női OBII felkészítéséről szól. A következő szezonban mindenki lépni fog egy szintet, várhatóan egyel, magasabb osztályban indul. Ez komoly kihívás, itt már nagyon sokat nem lehet hibázni.

Az edzőink nagyon elszántak, de emberükre találtak a rengeteg hokis palántában, mindenki roppant hévvel vetette bele magát a felkészülési időszakba.

Ugyan a gyerekeknek kevés idejük marad gyereknek lenni, de ezt az idő intervallumi maximálisan kihasználják teljes erőbedobással, a park dolgozóinak legnagyobb „örömére”.

 

 

Sátoraljaújhely Edzőtábor 2019.08.05 – 10.