Gigászi mókázás Vendégségben a Mátra Móka Játszóházban

2016_12_jatszohaz_24Zsuzsa néni idén is meghívta a teljes jégkorong csapatot a játszóházba, egyrészt azért mert „bírja a buránkat” másrészt mert hozzá már megérkezett a Mikulás.
17 órától voltunk hivatalosak a játszóházba, de fél 5-kor már jó pár korongos hemzsegett a játékok között. Kezdetét vette az önfeledt szórakozás. Sajnos Attila bácsi idén nem tudott velünk jönni mivel politikai vonalon öregbítette a csapatunk hírnevét, így csak szülői felügyelettel zajlott a buli.

Meg kell hagyni kisebb és nagyobb gigászaink igazi gyermekként tombolták (a szó jó értelmében) végig a következő két és fél órát.

2016_12_jatszohaz_76A szülőknek végre nem a jég mellett kellett vacogva beszélgetni, hanem nagy tálca szendvicsek és illatos teás poharak társaságában, asztal körül vagy a fotelokban lehetett beszélgetni.
Természetesen a vállalkozóbb kedvű apukák és anyukák részt vehettek a játékben.

2016_12_jatszohaz_28A teljes csapat tiszteletét tette a Mikulásnál, elénekelték neki az összes indulót, majd boldogan át vették az idei év ajándékait. Majd dolguk végeztével visszavetették magukat az önfeledt játékba.

Mivel a gyerekeink nem hiányolták táraságunkat, végre lehetőségünk adódott átbeszélni bármit és a rohanó mindennapjainkat kicsit kipihenni.

Ez úton is nagyon köszönjük a meghívást!

Tovább a galériába ->