Gigászok a jégen és az életben!

20160805_175934Mi jellemez egy jégkorongmérkőzést: hajtás, gólok, passzok, küzdelem, akaratütközések, pofonok és szenvedély! És mi jellemez egy jégkorongost: kitartás, alázat, küzdeni akarás és akármekkora pofont is adjon az ellenfél vagy a palánk, akkor is feláll és küzd tovább! Ahogy a jégpályán úgy az életben is találkozunk kihívásokkal. Mi jégkorongosok tudjuk, hogy csapatban küzdeni jobb, mindig van kire számítani, így könnyebb a kudarcot feldolgozni és sokkal édesebb a dicsőség íze is.

20160805_175653Mivel Farkas Ricsiben minden olyan erény megvan, ami egy jó jégkorongost jellemez, így a Hatvani Gigászok szeretnék a csapat tiszteletbeli tagjává avatni, hiszen amíg a gigászaink a jégpályán, úgy Ricsi az életben küzd nap, mint nap gigászi csatát, megalkuvást nem ismerve.

Ricsiről annyit kell tudni, hogy nagyon súlyos betegségben szenved (krónikus granulomatózis), ami ellen keményen küzd és fejlődik. Nincs is annál szörnyűbb dolog, mint mikor egy egészséges elme egy beteg testbe szorul. Akárcsak a sérült hokis, akinek a teste nem engedi a játékot, a szíve és lelke a pályán van a csapat társakkal, úgy Ricsi is lélekben kint játszik a barátokkal. Mivel ő most nem tud jönni hozzánk a pályára, úgy döntöttünk mi látogatunk el hozzá.
Megleptük néhány hasznos dologgal és természetesen a csapattaggá váláshoz nem maradhatott el a mez sem.

Hajrá Gigászok hajra Ricsi!