Girls Only Ice Hockey Tournament 2017 Hatvan Girls a jégen és még sokan mások

Nem akármilyen napra virradt szombat reggel Hatvan. Azt leszámítva, hogy végre megérkezett a gyerekek által nagyon várt fehér, puha és agyon sok hó, Lány tornára érkeztek sorban a csapatok.
Természetesen a fiúk is eljöttek de ők ma csak testőr szerepet kaptak a pálya mellet, így ráértek a hóval foglalkozni.

Olyan sok lány sehol nincs, mint Hatvanban, így mondhatom büszkén, hogy mi voltunk többen, de mi nagyon rendesek is vagyunk, szeretjük a Fair Play-t ezért természetesen adtunk (szigorúan) kölcsönbe játékost, kapust mindenkinek, aki csak kérte.

A lány kapus viszonylag ritka ezért a torna kiírása megengedte, hogy a hálóőr fiú legyen, így a dolog is egyszerűbb volt. Mondanom sem kell, hogy mi kapusból is igen jól állunk és most nem akarok felvágni (dehogynem!).

A Ferencvárostól érkezett nagyobb lányok (mit lányok, kész hölgyek) hoztak magukkal kapust csak kicsit kevesen voltak, így Nyuszkó sajátjai ellen bizonyíthatta, hogy mit tud. A megfelelő ellenfél nekik a Hatvan Girls csapata volt, akik az U12-es különítményünk színe javát adják. Hogy is fogalmazzak csak kemény, gyors és pergős csatákat vívtak mind a 3 alkalommal. A két fiúnak a kapuban igen csak kapkodnia kellett mindenét, hogy a hölgyek elégedettek legyenek.

A Sportországi Cápák csak kapust igényeltek, így adtunk nekik is. Ők a kicsikkel csaptak össze több ízben. Ez nem volt kiegyenlített harc, de ezt is megoldottuk, hiszen ezen a napon az volt a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát.

 

Ehhez nagyban hozzá járult a torna 4 főszponzora:

Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Tovább a galériába ->