Gyergyószentmiklós 2. nap Első Székely női kupa

Korai fekvés, sok alvás, remek szállás, friss levegő, szuper és bőséges reggeli.
Ennél kellhet több egy csapatnak, hogy remek tornát játsszon? Nem hiszem.
Ülnek a lányok az asztalnál a reggeli fölött és csacsognak, nevetgélnek. Mindenki mindenkivel. Nincsenek csoportok, együtt mozognak, egyszerre csinálnak mindent. Igazi csapat.

Három mérkőzés várt ma ránk és egy kirándulás. Meg van a három sorunk és a két kapusunk, mi történhet. Amennyire lehet felkészültünk. Az edzők munkája a bedobás pillanatában véget ért, már csak egy kis irányítás, minden más a lányokon múlik.

Az első mérkőzésünket Csíkszeredával (Spotklub) játszottuk. A mérkőzés elején Erzsi megszerezett előnyünket majdnem a végéig tartottuk. Emberhátrányos helyzetben, egy elhibázott felszabadítási kísérletből sajnos az ellenfél belőtte az egyenlítő gólt. A mérkőzés végéig egyenlő maradt az eredmény, amit büntetőkkel döntöttek el. Ebben a párharcban látványosan alul maradtunk így az eredmény 2-1 lett Csíkszeredának.

Az ebédünket a Gyilkos tónál költöttük el, gyönyörű környezetben. Persze előtte egy fotó erejéig azért megnéztük a Békás szorost is. Mi pihentünk a gyerekek töltődte. Nagyon remek kirándulás volt.

A délután folyamán egymás után két mérkőzés várt még ránk. A házigazdákkal és az Angels csapatával.

A Fox Hockey úgy tűnt jobb nálunk, legalább is a gyerekek ezt elhitték, így velük szemben sem tudtunk diadalt aratni. Ettől függetlenül rendkívül pörgős és tiszta mérkőzést játszottunk. A végeredmény 2-1 lett rendes játékidőben Gyergyószentmiklós csapatának.

Az utolsó mérkőzésre akár el is fáradhattunk volna és a kedvünk is lehetett volna borús, hiszen két vereség volt a hátunk mögött. Ehhez képes 10 perc szünettel, szó nélkül álltunk fel az Angels ellen.
Végig diktáltuk a tempót és alakítottuk az eseményeket. Hatalmas iramban teljesen lehengereltünk az ellenfelünket. Gyönyörű játékkal 5-0-ra megnyertük a mérkőzést.

Az események további alakulása most azt hozta, hogy a harmadik helyen fordultunk, így holnap a harmadik helyért fogunk játszani az Angels ellen.

Reggel minden kiderül, de nagyon bizakodók vagyunk.

Első Székelyföldi Női jégkorongtorna