Kategória: Hírek

Hogy veszítsünk mérkőzést fejben II. Kőszegi U12-es torna

Hajnali 6 órakor a szállásunkon rajtam kívül csak egy mókus bóklászik a házak között. A gyerekek még az igazak álmát alusszák este negyed kilenctől. Van, aki még most fordul, csak a másik oldalára miközben arról álmodik, hogy a mumust (Kiskőrös) mennyire fogjuk megverni.
Mivel tegnap a második helyen fordultunk, ma 3 mérkőzés vár ránk. Az első és a harmadik helyezett lesz az ellenfél. Aki begyűjt, két győzelmet az viszi haza a kupát. Tehát nincs különösebb feladat mára, mint a Kiskőröst és Zalai Titánokat.

Continue reading Hogy veszítsünk mérkőzést fejben II. Kőszegi U12-es torna

II. U12-es Torna – Kőszeg

Kőszeg nagyon szép hely viszont nagyon messze is van. Hajnal 5-kor indulunk. 3 sor és két kapus. Most Attila bácsi nem jön velünk, Matyi lesz a fővezér. Ez így mindenkinek az első bevetése lesz. Illetve csak majdnem, én már sokszor voltam mindenhol. A tavaszi szervezés is nagyon színvonalas volt, ennek mentén az őszi torna is rendkívül jó szervezéssel bír. A hely kellemes a csapatok barátságosak. Ami igazán cuki, hogy az öltözőtársak remekül összebarátkoznak és boldogan szurkolnak egymásnak.

Continue reading “II. U12-es Torna – Kőszeg”

A győzelem napja Michalovce

Úgy tűnik, hogy a tegnapi játékvezetés nagyjából általános Szlovákiában. Így ma már nem különösebben lepődtünk meg azon, hogy a bírók nem vesznek figyelembe olyan szabálytalanságokat, amiket nálunk keményen büntetnek. Ehhez mérten léptünk jégre és használtuk mi is időnként az erőfölényünket.

Sajnos az éjszakánk nem volt elég hosszú, néhány gyerek nem aludt túl jól. Tény, hogy elég meleg volt, bár hajnalra kellemesen lehűlt a levegő. A bőséges reggeli után kivonultunk a jégpályára, hogy ma is felvegyük a kesztyűt a következő ellenféllel szemben.

Continue reading A győzelem napja Michalovce

A színvonaltalan mérkőzés Michalovce

Az U12-es kontingensünk ma reggel elutazott Nagymihályba (Michalovce), hogy részt vegyen a szokásos éves Fannsport kupára, melyre az idén ismét meghívtak bennünket. Közel 300 kilométeres út után sajnos az első mérkőzésen még nem voltunk képesek komolyabb erőkifejtésre az ellenfelünkkel szemben így az eredmény is 6:2 lett. Annak ellenére is, hogy a mérkőzés nyerhetőnek tűnt. Az is a történethez tartozik, hogy csapatunk most ismerkedett meg az U14-es csere rendszerrel.

Continue reading A színvonaltalan mérkőzés Michalovce

Gigászok Finnországban Helsinki

Hosszas kérlelések, fenyegetések és zsarolások árán sem sikerült kicsikarni a lány csapatunkból egy összefoglalót a Helsinki kirándulásukról. Az egyedüli leányzó, aki mutatott némi érdeklődést a téma iránt, az Zsebi volt. Pedig mindenki nagyon büszke volt arra, hogy eljutott Finnországba és még egy komoly és színvonalas tornán is részt vehetett.

Continue reading Gigászok Finnországban Helsinki