Kategória: Hírek

United World Game 2019 Klagenfurt

Hajnal 4:30, csütörtök. Hatvan. Csend és béke honol a városban. Sehol egy lélek. A szél se rebben. A madarak is alszanak még. Lassan kel a nap.

Cukorgyár parkoló. Közel 100 ember és egy hatalmas busz. Táskák, ütők, felszerelések mindenhol. A szúnyogok végtelen sorokban tartanak a buszhoz, vérfrissítés érkezett.  Gyerekek rohangálnak mindenfelé, szülők végtelen számban hozzák a bőröndöket és a felszerelés zsákokat. Valaki egy nagy csokor ütőt próbál betuszkolni a busz csomagtartójába. Fogynak a táskák, de fogy a hely is a busz tárolóiban. A hely gyorsabban fogy, mint a csomagok.
Continue reading United World Game 2019 Klagenfurt

5 év

5 év telt el azóta, hogy megszületett az első elhatározás, Hatvanban legyen jégkorong.
5 év telt el az első Totyogó Torna megrendezése óta, ahol még kölcsön felszerelésben rohangáltak a kis Mikulások.
5 év telt el az első rózsaszín műanyag kori jégre lépése óta.
5 éve eddzenek a gyerekek fáradhatatlanul nap, mint nap.

Continue reading “5 év”

2019 Tisza Pakk Kupa 3. nap

Milyen érdekes a sors fintora… Miközben a szállásunkon írtam az előző cikket és a gyerekek a szobákban pakolták össze a dolgaikat, a mérkőzések folytatódtak. A Dunaújvárosi Acélbikák – Partizan Beograd mérkőzésen a DAB 3-0-ás vezetésénél verekedés tört ki a játékosok körében. A Partizan játékosai kezdték a várható vereség fényében és nem néztek semmit, mindenkinek neki mentek, nem kíméltek sem bírót, sem szülőt, sem gyereket, mint ahogy az a dalban is szerepel:

Continue reading 2019 Tisza Pakk Kupa 3. nap

Kiskőrös edzőtábor 2019.03.15-17.

Hiába szeretném kiszámolni, hogy ez hanyadik edzőtábor amiben van szerencsém részt venni, nem tudok zöld ágra vergődni magammal az évenkénti táborokon. Azt pedig végképp nem tudom, hogy Kiskőrösön hányszor is jártunk. Vannak helyek ahol csak egyszer, de a Hotel Imperial pont nem ezek közé tartozik. Olyan ez mint Sátoraljaújhely, ide is haza jövünk és úgy is fogadnak bennünket.

Continue reading “Kiskőrös edzőtábor 2019.03.15-17.”