III. Angels Cup – 2019

Hétvégén került megrendezésre Dunaújvárosban a szokásos Angels Kupa. Ezen a remek kis rendezvényen tavaly először vettünk részt, mint Hatvan Girls. A tavalyi eredményeink nem voltak különösebben kiemelkedők, ha jól emlékszem egy nyert mérkőzésünk volt a Miskolc ellen, akik szintén elég friss alakulat voltak.

 

Anno a lányokról azt állítottam, hogy ez egy remek csapat és bárki ellen kiállnak. Nos annyival szükséges módosítanom a korábbi kijelentésem, hogy mára már tartanak is tőlünk néhány csapat esetében. Az FTC elleni mérkőzésen a tornán résztvevő csapatok nagy számban végig nekünk szurkoltak. Sajnos az FTC-t most nem tudtuk megverni, az aktív EBEL kapust nehéz átlőni, de majd legközelebb.

A tavalyi kupa legnagyobb apropója részünkről Karola gólja volt a mérkőzés végén a büntetőknél, amikor is, valami általunk teljes mértékben érthetetlen módon átjuttatta az U16-os válogat kapuson a korongot. aki egyébként az egész torna alatt nem vagy csak elenyésző mennyiségű gólt kapott.

Az idei tornán a nővérén, Erzsi volt soron, hogy villantson valamit. Biztos vagyok benne, hogy megnézte a Titkok Könyvében mielőtt cserénél bement a jégre, hogyan is kell két csatárt és két hátvédet megetetni majd a rövid bal felsőbe úgy bevágni a korongot, hogy a kapus azt sem tudja honnan jött az áldás. Nos, nagyon szép gól volt, mind ezt a KMH ellen, akik lényegesen jobbak voltak nálunk. Ez úton is gratulálunk még egyszer Erzsi!

 

Száz szónak is egy a vége, ez a lány csapat csupa jókedvű, jószívű, mindenre elszánt játékosokból van összeállítva. Támogatják és nagyon szeretik egymást. Öröm velük dolgozni, öröm nézni ahogy végig küzdenek egy-egy mérkőzést.

Hosszan gondolkoztam azon, hogy elinduljak Dunaújvárosba vagy sem, de végül is lementem. Azt kell mondjam nem bántam meg. Sajnáltam volna, ha lemaradok bármiről. Ismét egy remek tornát láttam, remek szervezéssel.

 

Tovább a galériába ->>

Alább három teljes mérkőzés (KMH, Szerbia, FTC):