Jégpálya megnyitó 2016 Gigászok a jégen (és mindenhol)

2016_jegpalya-megnyito0072011-óta minden évben tél elején nyit a jégpálya Hatvan főterén.
Idén sincs ez máshogy. Nagyon várta már mindenki az idei megnyitót, ami ha lehet még színvonalasabbra sikeredet a korábbi évekhez képest.
Mondanom sem kell, hogy ismét mindenki nagyon kitett magáért. Profi szervezés, profi kivitelezés!

2016_jegpalya-megnyito028A megnyitón a Pavuk Műkorcsolya Iskola versenyzői látványos jégtánccal indítottak, majd jégre léptek a város ifjú hokisai a Hatvani Gigászok csapata és a Szent István Általános Iskola jégkorong csapata is. Nem csak a jégkorong szerelmeseit lepte meg ez a hatalmas mennyiségű gyerek, de a jelen lévő közönség is ámult, hogy micsoda hokis élet alakult ki az elmúlt 3 év alatt Hatvanban. Ezt a rengeteg munkát az Önkormányzat és a Jégkorong Szövetség is komolyan támogatja:

Horváth Richárd polgármester elmondta: hatalmas sikernek örvend a jégpálya, ezért óriási öröm, hogy ősszel zöld utat kapott a hatvani jégcsarnok építése. Azon dolgoznak, hogy 2019-re már a város saját jégcsarnokkal rendelkezzen.

A tömeg szórakoztatásáért persze nem csak a gyerekek voltak felvonultatva. Őket követte Zoltán Erika koncertje majd Dj Gézu és Hatvani Fecó gondoskodtak a továbbiakban a hangulatért.

Tovább a galériába->

Hatvan Hírlap