KSI Szupermini Torna – BHG pálya

ksi-szmini_bhg01TOVÁBB SZÁRNYALNAK BUJDOSÓ “BÁCSI” GIGÁSZAI!
Az idei szezon elejétől remekül játszó U8 Szuper Minis Gigászaink, ma a BHG pályán folytatták szárnyalásukat! Először a Pólusi Pingvinekkel játszottak egy nagyon szoros mérkőzést, ahol 2:1 -re győztek!


ksi_bhg
Ez a mérkőzés is megmutatta, hogy március óta mekkorát fejlődtek a “kis” Gigászok, hiszen akkor még a Pingvinek voltak jobbak.
A 2. mérkőzést a KSI-vel vívták, ahol már IGAZI JÉGKORONGOT láthatott a közönség! Mentek a passzok, a két center Norbi és Doni között, a MESTERT idézve “FELNŐTT HOKIT LÁTUNK!”, a gólok is megérkeztek, még Bujdi arcán is láttuk a döbbenetet, hogy hogy játszanak a tanítványai!
Többször elhangzott a szájából, “EZÉRT ÉRDEMES DOLGOZNI, A LEGBOLDOGABB EDZŐ LEHETTEM MA A CSARNOKBAN, LÁTNI HOGY ALKALMAZZÁK, AMIT TANÍTOTTAM! MENNEK A PASSZOK, MEGY A JÁTÉK”! És tényleg ment az eredmény 7:1 Hatvannak!
Majd jött egy hosszabb pihenő, de hokisainknak itt is akadt dolguk. A következő ellenfelük kapusát vígasztalták, aki könnyeit potyogtatta, mert sok gólt kapott. Igazi FAIR PLAY! Ezek után így álltunk fel ellenük a következő mérkőzésre. Sajnáltuk is, de nyerni is szerettünk volna! Kicsit megkímélve négy gólt lőttünk neki, és a találkozó végén, minden hokisunk gratulált neki, hogy ügyes volt! Az eredmény 4:0!
Azután, a sorsolás úgy hozta, hogy ismét a Pingvinekkel kell játszani. Bujdi “bácsi” a rövid szünet alatt, úgy felpaprikázta a csapatát, hogy oroszlánként csúsztak a jégre. Már az elején eldőlt, hogy itt Gigász uralom lesz és ez így is volt, mint ahogy az eredmény tükrözi is 4:1!
Köszönjük Bujdi” bácsinak”, Attila “bácsinak” és Simonnak a fantasztikus munkát, amit az utóbbi időkben végeztek, látványos a fejlődés! Gratulálunk minden Szuper Minis Gigásznak a hiper teljesítményért, amit már hetek óta élvezhetünk a palánk másik oldalán, Gratulálunk ismét a torna LEGJOBB CSAPATÁNAK! HAJRÁ HATVAN!

Hajrá Gigászok! HAJRÁ JÉGKORONG!