Mini „C” forduló Kaposvár Rendező: Pécsi Skacok

Csapatunk szombaton a szomszédba látogatott Kaposvárra, a Pécsi Skacok által rendezett Mini tornára. Mivel szeretjük a nagy társaságot, magunkkal vittük a Hatvan HC mini csapatát is. A megfelelő kiszolgáló személyzet meglétére hivatkozva becsomagoltunk még kb. 25 szerelés menedzsert és természetesen az edzőnket is. A hatalmas busz reggel fél 7-re szépen meg is telt, ahogyan az a nagy könyvben elő vagyon írva, két komplett jégkorong csapat számára.
IMG_3287


Elsőre úgy tűnt, hogy sport tornára indulunk, de utólag kiderült, hogy alapvetően dupla csapatépítő tréningre lettünk benevezve. Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy ez bizony igen jól sikerült. Nagyon remek csapat kovácsolódott az út végére a társaságból (sőt mindjárt kettő).
Mivel 3 hete nem voltak a gyerekek nagyobb területű jég mellett – a fagyasztó nem számít – az első két mérkőzésen elég nehezen találtak magukra. Nem ez volt a valaha lejátszott legjobb mérkőzés sorozatunk, de azért a torna második felére már kezdtek villantani a srácok a korábban tanultakból.
Attila bácsi most sem győzte hangsúlyozni, hogy jelenleg nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel. Lássuk be, ami tőlük telt azt megtették! Így minden mérkőzés döntetlennel végződött.
A gyerekek nagyon jól érezték magukat és ennél több nem is kell, ettől mi is jól érezzük magunkat.
Haza úton, alvás helyett a gyerekek végig bulizták az utat az egyik apuka vezetésével. A többiek ezt úgy fogalmazták meg, hogy az apuka volt a legrosszabb gyerek a buszon. Van ez így, majd legközelebb nem visszük magunkkal 🙂

 A pálya (Rolba bejáró) B pálya 
10:00Hatvan HCSzekszárdi JE Hatvani GigászokPécsi Skacok 
10:27FTCSzombathelyi Pingvinek Hatvan HCPécsi Skacok 
10:54Szekszárdi JESzombathelyi Pingvinek Hatvani GigászokFTC 
11:21Rolba
11:31Hatvan HCFTC Szekszárdi JEPécsi Skacok 
11:58Hatvan HCSzombathelyi Pingvinek Szekszárdi JEHatvani Gigászok 
12:25Hatvani GigászokSzombathelyi Pingvinek FTCPécsi Skacok 
12:52Torna zárása

Tovább a galériába ->