Mini torna Hatvanban Hatvan FC - U10

Nagy napra virradt Hatvan főtere, bár ezt reggel hétkor, amikor Gigászaink az edzést kezdték, még nem lehetett tudni.
Viszont amikor az élelmezési menedzserek elkezdték megtölteni a tálcákat mindenféle finomsággal, amikor a sátor mellett vígan rotyogott a teás bográcsban a víz, amikor sorra érkeztek a süteményes tálcák. Akkor már lehetett tudni, hogy a korongosok megint készülnek valamire.

Bizony! Az idei év első U10-es tornájára készülődnek. Nem várnak sok csapatot, hiszen a pálya mérete megszabja a lejátszható mérkőzések számát 4 óra alatt. Ma csak a Debrecen jön, viszont két csapattal. Hatvanból is két csapat van készenlétben. Sőt, menet közben kiderül, hogy lesz meglepetés is. Ez nem más, mint a Gigász Lányok alkotta különítmény!

Szegény fiúk, tisztelik a lányokat, kesztyűs kézzel bánnak velük. Pedig ez a játék nem ilyen. Rendre meg is nyerik a lányok minden mérkőzésüket. A többi meccsen is hatalmas az adok-kapok. Csörögnek a kapuvasak a sok góltól. Van itt minden. Hatalmas cselek, csapatjáték, rettenetes bukások, büntetők, utolsó másodpercben lőtt egyenlítő gól. Fogynak a gyümölcsök, lekváros és nutellás kenyerek, hagymás zsíros deszkák, süteményből is csak a morzsák maradtak.

A meccs közti szünetekben a gyerekek a legnagyobb egyetértésben, csapattól függetlenül, békésen beszélgettek vagy a pálya mellett elhelyezett játékokkal játszottak közösen. A mérkőzések alatt a szurkolók mindent megszégyenítő hangerőt produkálva szurkoltak válogatás nélkül minden csapatnak. Zengett a tőlük Hatvan főtere.

Tovább a galériába ->