Sátoraljaújhely 2020 2. nap

A fotók tanúsága alapján nekem úgy tűnik, hogy edzegetnek a Gigászok. Valahogy úgy néz ki, hogy a 6 korosztályunk (U8-U10, U12-U14, U16-U25) párban jár, jégre, szárazra, nyújtani, ebédelni és pihenni. Ez a gyakorlatban kb. úgy néz ki, hogy egy azon időben valaki reggelizik, bemelegít, szárazedzésen van vagy a jégen.

Tehát mindenhol kisebb nagyobb kékpólós gyerekek dolgoznak, játszanak.
Mivel ez az ötödik évünk Sátoraljaújhelyen, túl sok dolgot nem tudom már elmesélni, amit az elmúlt 4 évben le nem írtam volna. Ez a hely érdemben nem változik. Persze minden évben egyre több dolog van, mindig minden egy kicsit szebb és jobb. De ezt olyan elegáns finomsággal, hogy az embernek fel sem tűnik. Ilyen például az öltöző, ami két éve még nem létezett, de ma már úgy funkciónál, hogy a „kapusok a szokott oldalsó öltözőbe mennek”, és ez mindenkinek természetes.

Értelem szerűen az edzőtábor környezete nagyon nem mindegy. Viszont esetünkben ez az egyik legjobb hely, amit fel lehet lelni. A Zemplén lábánál egy kalandpark közepén, minden 50 méteren belül elérhető, ami egy 6-16 éves gyerek számára szükséges lehet, az maga a csoda.

Az edzések pedig folynak. A gyerekek ügyesednek és láthatóan kezdik felvenni a fonalat.
Este okosabbak leszünk, este hattól U14-es edző mérkőzés lesz a Hiúzok ellen.

Sátoraljaújhely Edzőtábor 2020.08.03 – 08.