Sport hét a Szent István Általános Iskolában A jégkorong napja

2016_12_szi_forum30Sosem gondoltuk volna, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen messzire jutunk!
A Szent István Általános Iskola sport hetet tart, ennek keretén belül, egy napot szentelnek a jégkorongnak. E nagyszerű alkalomra válogatott jégkorongozókat meghívtak meg e nagyszerű sport bemutatására.


2016_12_szi_forum07A rendezvényt Kovács János Igazgató Úr nyitotta meg egy rövid köszöntővel, majd átadta az esemény levezetésének a lehetőségét Fekete Gábornak a Hatvan TV műsorvezetőjének.
A három meghívott vendég Fecske Maja – U18 női válogatott -, Nagy Krisztián – Férfi felnőtt válogatott -, valamint Szőke Attila a házigazda iskola, a Hatvani Gigászok, és a Hatvan HC csapatának edzője volt.

2016_12_szi_forum43A számtalan gyermek, csillogó szemmel fogadta a vendégeket. Tátott szájjal hallgatták az élménybeszámolókat, kérdéseket tettek fel mind a három vendégnek. A rendezvény végén megrohamozták őket, az aláíratni való papír fecnik, kis kezek csak nem akartak elfogyni, mert mindenki azt nyújtotta aláírásra, amije éppen kéznél volt.

Természetesen a Gigászok és a Szent István Iskola hokisai is részt vettek a fórumon, sőt mindenki meg is mutatta büszkén a saját mezét mind a többieknek mind a válogatott játékosoknak.

A videó összefoglalót a Hockey TV oldalán lehet megtekinteni.

A rendezvényen készült fotókat pedig a galériában.