Szegedi felkészülés U12 - U14

Mikor haza jöttünk Ausztriából úgy gondoltam, hogy ennél többet már nem igen lehet kapni szállás szempontjából. Ott minden volt és minden szuper volt. Legalább is azt hittem.
Pedig azt kell mondjam, hogy megközelítőleg sem.
Egy igazi sport paradicsomban vagyunk. 1 nap alatt nem sikerült feltérképezni a lehetőségeinket.

Ma reggel (valamikor hajnali 6 és 7 között) Krisz megkérdezte tőlem, hogy az edzőtermet láttam már? Láttam már edzőtermet de ilyet azt hiszem még sosem. Nem cseppet felszerelt, még Krisz számára is zavarba ejtő gépekkel felszerelt kiképző terep. Majd 5 perc múlva kaptunk egy infót, hogy ez azért nem minden, van még egy kültéri pálya is statikus eszközökkel erőnléti edzéshez tenisz és kosárlabda pályával és természetesen ízület kímélő futópályával. Amit természetesen használhatunk, ha szabad. Elképedve néztük ezt is azt is.

Természetesen a bemelegítés már itt zajlott, az erőnléti edzés pedig délután kiscsoportos foglakozás keretében pedig a gépeken lesz.

Persze ez már “csak” hab a tortán. Minden van: foci pálya, teniszpálya, tollas és fallabda pálya, szauna, medence és ami most nem jut eszembe az biztos van. Délután csak nekünk csak itt csak most vetítés lesz. Nem is értem egészen, de nagyon szuper.

Ja, egyébként van jégpálya is csak az 5 perccel odébb.

Szeged edzőtábor 2018.08.27 - 30.