Szupermini “C” forduló Hatvanban Gigászok csatája

szupermini_hatvan_2016_56Vasárnap reggel egy laza edzés után az első hazai szuper mini tornára készülődött csapatunk.
A szerelés managerek dietetikusokkal kiegészítve, készítették a vendég és saját versenyzők részér a jól bevált nutellás és zsíros kenyér hegyeket, darabolták a zöldség és gyümölcshalmokat. Mind eközben a szokásos jó hangulatú és kőkemény edzés zajlott a pályán. Nem sokkal 9 óra után megérkeztek ellenfeleink a Vasas és a White Shark színeiben.
szupermini_hatvan_2016_57Nem meglepő módon, rögtön egymásnak feszültek az indulatok a csocsó asztalnál ahol vegyes párosban nyomták a gyerekek vállat vállnak vetve, felkészülve a nemsokára kezdődő gigászi csatákra. A szerelés managerek és dietetikusok falkákba rendeződve próbálták gyermekeiket átöltözésre bírni több kevesebb sikerrel, majd dolguk végeztével barátságos ismerkedésbe és beszélgetésbe kezdtek a többiekkel.
10 órakor felhangzott a dudaszó, ami a torna kezdetét jelezte, innentől a főszerep a gyerekeké volt. Drámai csatáknak voltunk szem és fültanúi bár az egységes szurkolótábor túl sok beszélgetésre nem hagyott lehetőséget. A pálya mellett tolongó szülők és edzők egy emberként örültek minden sikeres mozdulatnak – amiből szép számmal villantottak a gyerekek – és együtt sóhajtottak fel egy-egy kimaradt helyzet esetén.
Szívmelengető volt látni és hallani ezt a nagycsaládot együtt élni a jégen játszó gyerekekkel.
Mint közönség megkaptunk mindent, amire csak egy elhivatott szurkoló vágyhat. Volt gólzápor, döntetlen, és mint minden játékban itt is voltak vesztett meccsek, bár ezen, senki nem bánkódott.
Az utolsó mérkőzés végén a csapatok felálltak és mindenki megkapta a jól megérdemelt érmét, hiszen itt ma mindenki győzött.
Az éhes sáskahad elfogyasztott mindent, amit feltálaltak nekik, végül csak egy zsíros deszka árválkodott a büfében.
Köszönjük mind két csapatnak, hogy megtisztelt bennünket a tornán és vissza várunk benneteket, mert maradt még elintézni valónk mind a csocsó asztalnál mind a jégen!
szupermini_hatvan_2016_58

Tovább a galériába ->