Tesztelünk Sátoraljaújhely

Strand, bob, libegő, átcsúszás, rohangálás, szabadidő. Persze a tervezett edzések között, pihenés gyanánt. Ez volt mára a terv. Nagyon kellett már mindenkinek egy kis önfeledt szórakozás, aktív pihenés. A gyerekek rengeteget dolgoztak már, maximálisan megérdemelnek mindent. Meg hát persze nekünk sem ártott meg.

 

A reggelinél jött a hír, hogy a Terebes jégkorong csapata (U16) kiáll ellenünk egy edzőmérkőzésre. Ha már a nagyok ennyit játszanak, akkor legyen a kicsiknek is. Ők annyian vannak, hogy lazán kitesznek két csapatot, így utána az övék a teljes pálya.

A nagyok délelőtt a kicsik délután. Közte a szórakozás.
Látván a Terebes csapatának játékát, ami kellően visszafogott volt, hiszen csak edzés, már tudjuk, hogy hova kell eljutnunk viszonylag rövid idő alatt. A cél adott a minta szintén. Le vagyunk maradva, de a hátrány nem behozhatatlan.

Végtelen számú bob jegy, libegő, minifánk és ki tudja még mi. A bobhoz sorban állók joggal hőbörögnek, végtelen számú kékpólós áll előttük és mintha nem akarnának elfogyni. Lehet ebben valami trükk?! És igen, van. De erre jöjjenek rá magunk, ha tudnak 😊

Délután indul a mérkőzés szezon, nem is egy, hanem rögtön két meccs is lesz. Egy a Hiúzok ellen egy pedig házon belül. A Hiúzok csak pislogtak, amikor hat sornyi gyerek és két kapus felvonult velük szemben. Ekkora sereget ritkán lát bárki. Mi is. A kispadon nem is férünk el, így menet közben ketté kellett szedni a csapatot és leküldeni a büntető padra, mert ott még volt hely. Mind két mérkőzés remekül sikerült.

Ma sem kellett altatni egyik gyereket sem, hamar elcsendesedett a ház.

Sátoraljaújhely Edzőtábor 2019.08.05 – 10.