Totyogó Torna 2016 Összefoglaló

CsúszkaSzínvonalas eseményre készültünk szombaton, ugyan is 3. alkalommal rendeztük meg a már hagyományosnak számító Totyogó Tornát. A délelőtti program meghosszabbítása képpen délután még egy szupermini torna is megrendezésre került. Az esemény sorozatra kilátogató nézők és a meghívott vendégek és vendégcsapatok igen sok látnivalóban és izgalomban részesültek.
Az esemény színvonalát emelte Csúszka – a jégkorong sport kabalája – aki végig izgulta, szurkolta a gyerekekkel az összes mérkőzést. Meghívott vendégeink közé tartozott egyik fő támogatónk Ferruccio Dusci ügyvezető és Lipták Anna HR igazgató a Flame Spraytől illetve jelen volt az önkormányzat részéről Szinyei András alpolgármester úr is.

Meghívott vendégeink nem jöttek üres kézzel, a Flame Spray képviselői rengeteg ajándékot hoztak a tornákon résztvevő összes ifjú hokisnak, Szinyei András alpolgármester úr pedig gyönyörű oklevelet és érmeket hozott magával.

Mivel rengeteg hokis jelentkezett játékra, így a szervezők kicsit átalakították a programot és egyszerre folytak a mérkőzések párhuzamosan a ketté osztott jégpályán. A néző sereglet nem győzött vándorolni hol az egyik hol a másik oldalra. E közben Csúszka a középen kialakított bemelegítő területen folyamatosan bíztatta a gyerekeket és a bátrabbakkal igen sokat fotózkodott.

vasas mérkőzésA program második felében a „nagy mumus” a Vasas mini csapata lépett a jégre a Hatvani Gigászok mini csapata ellen. Ekkor már a pálya felosztása megszüntetésre került és csak a két csapaté volt az egész terep. A kétszer 12 perces félidő mind a játékosok mind a nézők számára igen meglepő eredménnyel zárult. A hazai csapat az első félidőt 5-0-ra hozta, ami már önmagában komoly teljesítmény, viszont a Vasas képes volt ezen fordítani, a második félidő felére kiegyenlített. A gigászi csata meg nem erősített hírek szerint 6-6-os döntetlenre végződött. A hazai csapat az első félidőt 3:0-ra hozta, a Vasas a második félidőben egyenlített, majd gigászi csatában megnyertük a mérkőzést az utolsó percben lőtt góllal 5-4-re! Bár gyermekeink ezt nem tudták a mérkőzés alatt, a Vasas „B” csapatos játékosokkal állt ki ellenünk, ami persze nem volt véletlen.

Természetesen mind a két tornára hivatalos csapatok tagjai reggeltől részt vettek minden programban, ami nem csak a jégen zajlott, hanem a büfében is. A főszerepet persze a jégkorong kapta, de az éppen „pihenő” csapatok – mint rendesen – megizzasztották a csocsó asztalt is.
A melegedőben, mint rendesen folyamatos volt a baráti beszélgetés, kint a téren a gyönyörű napsütésben pedig a nem játékban lévő csaptok tagjai „bandába” verődve roller versenyeket tartottak.

IMG_2950A Totyogó Torna záró akkordjaként a díj és ajándék átadóra került sor ahol minden csapatból a zsűri által legjobbnak ítélt öt játékos még külön ajándékban részesült.

A tornákon résztvevő csapatok:
Vasas
Szent István Általános Iskola (Hatvan)
Tatabányai Polipok
Hatvani Gigászok

Tovább a galériába ->