U-14 C – Helyosztó – Felsőház FC Hatvan Gigászai - HC Kiskőrös-Spartak

Tegnap este véget ért az U14 C csoportos bajnokság. Az utolsó mérkőzés Kiskőrös és a Hatvani Gigászok között zajlott. A bajnokság első helyezettje a HC Kiskőrös-Spartak, második az FC Hatvan Gigászai és végül, de nem utolsó sorban a harmadik a Justitia Szittyák. Ez úton is gratulálunk mindenkinek az elért helyezésért!

Senkinek nem volt veszteni valója ezen a mérkőzésen, mivel a Kiskőrös nem veszíthette el az elsőségét, Hatvan sem csúszhatott le a harmadik helyre. Így akár egy remek örömhokit is láthattunk volna, de sajnos ez most sem sikerült. Vélhetően fakad ez a Spartak játékosok vehemenciájából és a Gigász szülök ellenérzéséből. Kis híján lehettek volna most is komoly sérülések, de hála istennek ezt most megúsztuk. Mint a rendes hokiban, itt is végtelen mennyiségű kiállítás volt (16), a bíróink folyamatosan hordták ki a szabálytalankodókat.
A harmadik harmadra amikor már jól látszott, hogy még csak meg sem tudjuk rendesen szorongatni a Kiskőröst, elkezdtük élvezni a játékot, gyorsak voltunk és mosolyogtunk, adtunk és kaptunk is. Egészen hoki jelleget öltött a játék.

De mind ez nem számít, a szezonban összesen 3 mérkőzés veszítettünk el. Sosem jártunk még ilyen magasan, lehet ez okozta néhányaknál az émelygést és szédülést. De semmi baj, idén hozzá szoktunk így jövőre magasabbra megyünk.

Tovább a galériába ->