2016 Szilveszter „Haverok, Buli, Fanta!”

Valahogy így lehetne jellemezni az első Gigász szilvesztert, de mondhatnám azt is, hogy gigászi buli volt.
Rengeteg felnőtt, hatalmas gyerek sereg, felsorolhatatlan mennyiségű kaja és még több édesség, üdítő, sör, bor, pálinka és pezsgő (gyerek és felnőtt). Volt világítós karperec és szemüveg, lila, rózsaszín, tüsi és lobonc paróka, DJ és tűzijáték felelős.


Aki enni akart, az pukkadásig tömhette magát a hatalmas kajás és süteményes tálakból, aki szomjas volt tizennyolcféle üdítőből, számolatlan jobbnál jobb pálinkából, eredeti konyakból, borból, pezsgőből – és ami még nem jut eszembe – válogathatott.
A gyerekeknek külön nagyterem állt a rendelkezésükre, hogy fölös energiájukat levezethessék (csendben megjegyzem, hogy hajnal 4-kor még vidáman rúgták a bőrt, ha már jégpálya nem volt a közelben). Aki nyugisabb elfoglaltságra vágyott annak a projektor szobában volt lehetősége mesét, filmet vagy NHL mérkőzést nézni.

Természetesen a partiarcokról sem feledkeztünk meg, nekik a földszinten volt berendezve a disco ahol kedvükre szólt a zene és rophatták hajnalig (ropták is!).

Most sem maradt el a buliban a buli, ez úton is kívánunk boldog születésnapot Jónás apukának (két gyönyörű jégkorongos iker leánygyermek édes apukája, amint ez a hajának a mennyiségén is látszik) aki az este folyamán töltötte be a 28. életévét (legyen ez mostantól a férfiak úri passziója is ne csak a hölgyeké, csak mi ebben az életkorban érünk ki kb. a kamaszkorból és lépünk a férfikorba). Isten éltessen Sándor!

A hangulatfelelősöknek külön köszönet: Kovács Krisztián (fény- és zenebohóc), Rozsnaky Róbert (tánc- és illemtanár), Attila bácsi (aki mindig után töltött), Gabi néni (állat- és gyermekgondozó), Kata (jó szó és mosolyfelelős), gyerekek (dekorációkészítés és maradéktalan elpusztítása), Ónody Dávid (piromán és jobb szélső csatár), és persze mindenki más is, aki részt vett bármiben az este folyamán.

Tovább a galériába ->

.. és ha ez nem lenne elég, akkor következzék a 2016-os évünk képekben: