2019.02.16. – HC Kiskőrös-Spartak – FC Hatvan Gigászai U14 - rájátszás

Kifejezetten élvezetes mérkőzést játszottak tegnap az U14-es játékosaink a HC Kiskőrös-Spartak csapata ellen. Ez a második mérkőzésünk a rájátszásban. Az elsőt hosszabbításban megnyertük.

A mai nap nem hozott sikert számunkra, bár nem voltunk túl messzire tőle.
A végeredmény 3:2 lett a Kiskőrös (Spartak?) javára.
A kapusunk Szolnoki Blanka bravúros védéseket bemutatva tartotta meccsben a csapatot.
A Kiskőrös, mint rendesen az erőszakos durva taktikát alkalmazta, ami működött is az első harmadban. A gyerekeink nagyon óvatosan játszottak, de még így is volt sérülés és kórház.

Mind a két oldalon volt bőven kiállítás de a Kiskőrös begyűjtött két 10 perces fegyelmit is.

Az egész csapat kitűnően játszott, jól látszott rajtunk az a nem kevés munka, amit az elmúlt hetekben végeztek.

Elkeseredni pedig nem szabad, ez egy játék, olyan helyen járunk, ahol még sosem. Bent vagyunk a rájátszásban. Lehet, hogy nem mi leszünk az elsők, de akár még ez is előfordulhat.
Ha kesergünk, az figyelmet és energiát von el az előttünk álló feladatoktól. Erre most nem érünk rá. A jövő hétvégi mérkőzést megelőzően lesz még végtelen számú edzés lehetőség. Készüljetek! Az ellenfelünk is ezt teszi. De mi jobban akarjuk a győzelmet, mint bárki!

A csapatkapitánynak (Kolozsvári Angelika) pedig csak jelezni szeretném, hogy a világ sorsát nem kell a vállán cipelnie. Eddzen sokat, mint eddig és mosolyogjon az ellenfélre, az sokkal félelmetesebb!

 

Tovább a galériába ->>