Akire büszkék vagyunk Irány a válogatott

Olyan régen volt ennek a sztorinak az eleje, hogy nem is emlékszem pontosan mikor kezdődött. Az is lehet, hogy akkor még nem figyeltem oda eléggé. Az biztos, hogy van vagy 5-6 éve, amikor is két cuki tojás, kis rózsaszín koriban fellépett a jégre.

Többet nem is nagyon akartak lejönni.

Viszont akartak mást, méghozzá uralni a jeget, uralni a hátországot, vigyázni a kapusra és a kapura. Bele vigyorogni az ellenfél szemébe miközben gyorsabban tolatnak, mint ahogyan az ellenfél előre korizik.
Ma már nem kicsik és rózsaszín korijuk sincs. Sokat dolgoznak azért, hogy ők legyenek a legjobbak. Lássuk be erre minden esélyük meg is van. Megbecsülik őket a csapatban, de megkülönböztetni még mindig nem tudjuk őket. Legalább is én biztos nem, és a bírók sem nagyon. Na meg Attila bácsi sem.

Aki még ennyiből sem jött rá, annak elárulom, az iker back párunkról szól eme szösszenet: TitiLeiláról.

Egész pontosan Titiről.

Történt ugyan is, hogy édesapjuk kapott egy levelet a Jégkorong Szövetségtől, melyben értesítik, hogy (idézem):

Kedves Játékosok és Szülők, Tisztelt Edzők és Szakvezetők!

 A magyar Női U14 válogatott 2019. március 30-án szombaton egy mérkőzést játszik az osztrák Női U14-es válogatottal az Óbudai Jégcsarnokban.

(1037. Budapest, Kubik utca 6.)”

A behívott játékosok között ugyan is ott szerepel az általam oly nagyon kedvelt back (iker)pár egyike:

  1. Jónás Titanilla – FC Hatvan, aki szombaton felhúzhatja az oly nagyon óhajtott címeres mezt

Az üröm az örömben, hogy Leila nem került be a csapatba. Valamiért a Szövetség nem figyelt arra a tényre, hogy ők ketten együtt igen fantasztikusan és halálosan tudnak dolgozni. De nem baj, Titi ott lesz a mérkőzésen és helyt fog állni az egész Gigász csapat nevében. Leila is ott lesz és teljes szívvel fogja buzdítani a testvérét a palánk másik oldaláról.

Tehát aki csak teheti, látogasson el a Gepárd pályára szombaton (17:00-19:00 HUN-AUT) és szurkoljon az Első Gigász lánynak, aki címeres mezben lép jégre!