Évzáró Gyerek – Szülő mérkőzés Gigásziusz színre lép

Ismét elérkeztünk az év végéhez. Ilyenkor a már szokássá vált gyerek – szülő mérkőzés megrendezésére készültünk.
Persze főleg a szülők, hiszen nekik nagyobb a megmérettetés, a gyerekeknek már komoly mérkőzés rutin van a birtokában.

De az idei év vége kicsit más lett, mint a többi.

Ugyan is elkészült a csapat hivatalos kabala figurája: Sárkányusz Gigantikusz Maximusz aliasz Gigászius. Még augusztusban került kiírásra a Gigászi Kabala Pályázat melyre határidőre 5 db pályamű érkezett. Ebből választotta ki a Zsűri Néma Erzsi rajzát és Schmidt Ádám név adását, így született meg Gigásziusz.
Az este folyamán ismerkedhettek össze vele a gyerekek és a szülők is. A csapat ismét lépett egy szintet felfelé, hiszen ekkora kabalája csak a nagyoknak van. Természetesen az életnagyságú verzió elkészítésének tervezése elindult.

A Gigásziusz avató hivatalos ceremóniát megelőzte a szülők által beszerzett és a gyerekek által átadott év végi köszönetnyilvánítás a edzőink felé, a rengeteg munkáért cserébe, amit kaptunk egész évben.

 

Mind ezek után nem volt már több mentsége az U40+ és még néhány szülővel kiegészült felnőtt csapatnak mint, hogy pályára lépjenek gyermekeik ellen.
Nem tudom ki győzött, de vigasztal a tudat, hogy a pályán lévők sem tudták. Ami egészen bizonyos, hogy a szülők felnőttek a feladathoz, kitettek magukért rendesen.

És ha már hagyomány akkor a végére szintén maradt egy, ez pedig a szilveszteri pinata verés.
Ha másban nem akkor itt feltétlenül jól látszik a fejlődés. Tavaly vagy 20 percen keresztül püfölték a gyerkőcök mire valamelyik hajlandó volt kiszakadni, idén ennek nem kellett 5 perc sem és a jég tele lett jobbnál jobb cukrokkal és csokikkal.

Az estéről készült fotók itt érhetők el.

Nincs más hátra az évből csak a Szilveszteri buli, természetesen erre is nagyon készülünk.