Hatvan HC – Jégoroszlánok – U12 Az utolsó U12-es mérkőzés

Méltó módon, hatalmas győzelemmel ünnepelték a Gigászok az utolsó U12-es bajnoki mérkőzést a 2016-2017-es szezon végén.
Nem a Gigászok lettek a bajnokságban a legeredményesebb csapat, de mi idén kezdtük ezt a szakmát, így az elért eredményeinknek is nagyon örülünk.
Jövőre visszatérünk az idén szerzett tudás birtokában és sokkal jobbak leszünk!

Az első harmadban még nem úgy tűnt a lelátóról, hogy ez a mérkőzés meg lesz. Szünetben mindenki mondta a magáét, teóriákat szőtt és fenyegetéseket fogalmazott, melyben különböző módokon fogja büntetni a saját gyermekét, a kaput messze elkerülő lövésekért, pontatlan passzokért, meg egyébként is ha nem aratnak győzelmet.

Vagy a nézésünkből de lehet, hogy a járásunkból megértették a gyerekek, hogy a dolog komolyra fordult, itt bizony séta lesz hazafelé, ha csak el nem kezdenek játszani. Bár az is lehet, hogy Attila bácsi említett nekik valamit az az öltözőben, bár ezt nem hiszem. A lényeg, hogy nagyon összekapták magukat és megmutatták mind az ellenfélnek mind nekünk, hogy megy ez nekik sokkal jobban is.

A végeredményt persze nem tudom! Videózni, fotózni, szurkolni, mérkőzést nézni és még az eredményt is számolni nem megy egyszerre. De az biztos, hogy igen nagy fölénnyel nyertünk, így a beigért fenyegetések és elvonások vacsorákká és zsebpénz bővítéssé váltak sok egyéb juttatással kiegészítve.

Szép volt Gyerekek! Öröm volt nektek szurkolni!

Tovább a galériába ->