Hatvan HC U10 “C” torna Tőlünk zajos a környék

Ismét gyerek zsivajtól volt hangos Hatvan főtere, amerre csak nézett az ember, csillogó szemű, mosolygós gyerekeket lehetett látni.
A Gigászok ismét tornát rendeztek az U10-es korosztálynak. Most két hatvani csapat is szerepelt, a Gigászok mellett jégre lépett a Szent István Iskola csapata is.

Mivel két hatvani csapat játszott, a nézők és szurkolók száma is igen komoly mértéket öltött, nem is beszélve a hangerőről, amit a szurkolók generáltak.

A Gigász lányok ma nem itt léptek jégre, ők is csak nézők voltak. Nekik Attila bácsi ma nagyobb feladatot szervezett, délután U10-es „A” csoportos tornára mentek, hogy ott is megmutathassák milyen kemények is a hatvani hokisok.

Ismét sikerült nagyon jó (és hangos!) hangulatú tornát összehozni. Hatalmas csaták és gólzáporos mérkőzések jellemezték a napot. A kapusok – akiket igen sokan igyekeztek lóvá tenni (több-kevesebb sikerrel) – nagyon meg lettek dolgoztatva minden csapatnál. Persze mindenki oda tette magát ezért nézői szemmel igen élvezetes mérkőzéseket kaptunk.

Tovább a galériába ->