Jászberényi Fókák U10 “B” torna Összefoglaló

201611_jb_u10_b_21Volt már hasonló eset, hogy két helyre mentünk egy azon időben tornára, de, hogy egy korosztályból két csapat menjen egy tornára még soha!
Szép napra virradtunk! Csapataink már nagyon várták a jeget és a tornát. Külön öröm volt, hogy mind két légiónk megmérkőzhetett Jászberény csapatával. De nem csak mi vártuk az összecsapást, Jászberény is nagyon készült az eseményre.


201611_jb_u10_b_35Olyannyira, hogy nem is tudom mi történt a többi mérkőzésen. Az biztos, hogy az elsőt – mint rendesen – végig szunyókáltuk, a rettenetes gólzápor sem hozott ki minket a bóbiskolásból, pedig a MAC játékosai meg tettek mindent, hogy legalább a kapus felriadjon. Jelzem kevés sikerrel.
A többi mérkőzés is biztosan izgalmas volt, de vagy a büfében vagy a dohányzóban vagy magunkon kívül voltunk, így ezek a meccsek, tökéletesen hiányoznak.

201611_jb_u10_b_88Viszont a Jászberény – Hatvan rangadó mind két csapatunk ellen igen jóra sikeredett és akkor finom fogalmaztam.
Végeredményét tekintve erős döntetlen (3-3, 2-2) de nem is ez az érdekes, hanem ahogy a csapatok egymásnak feszültek. Mindenki igyekezett 200% pörögni és ebből igen látványos és szülői szemmel erősen izzasztó két mérkőzés kerekedett.
Az eredmény döntetlen így majd még visszatérünk, hogy az öreg Terminátort idézzem.

Tovább a galériába –>