Meglepetés Szeged

Mivel már a következő program közepében vagyok, így nem volt időm felrakni sem a képeket sem az utolsó két nap videóit. Pedig több esetben is csodákat láthatunk a felvételeken.
Mind három (hogy mik vannak) csapatunk játszott a helyi erőkkel egy-egy edző mérkőzést.

Kezdődött a móka az U14-el. Tudni kell, hogy eddig minden esetben kikaptunk Szegedtől, hol jobban, hol kevésbé. Nem volt ez most sem máshogy. Az első harmad végén az eredmény 3:1 volt Szeged javára.

Ekkor történt valami, amiről nekem fogalmam sincs mivel a túloldalon álltam a kamera mögött és onnan nem láttam jól a kispadon zajló eseményeket. Csak arra tudok gondolni, hogy Attila bácsi a szünet első percében leigazolt vagy öt kiöregedett NHL sztárt. Persze lehet, hogy valami egészen másról van szó, de nekem ez jutott eszembe.

A lényeg, hogy a szünet után egy másik csapat vonult fel a pályára és minden a feje tetejére állt.
Azt, amit eddig a lányok tudtak, átadták a fiúknak. A lányok tartották az eredményt a fiúk pedig alakították. Igen rövid idő alatt kiegyenlítettünk, majd nem sokkal később a vezetést is átvettük.

Ellenfelünk bár nagyon szerette volna birtokolni a korongot erre nagyon kevés lehetőséget kapott. De nem csak, hogy a korong után hiába szaladtak, a semleges harmad határát sem tudták átlépni túl sokszor. A végeredmény 3:1-ről 3:6-ra változott.

Az U16-os csapatunk ennyire nem volt erős. Mivel még sosem játszottunk ilyet (3 on 3) ezért nem is tudtuk mi következik. Úgy tudnám a látottakat megfogalmazni, hogy jött a gyorsvonat miközben a sínem ácsorogtunk. Végtelen számú gólt kaptunk, de azért becsületükre legyen mondva, hogy a végére már egészen elfogadhatóan védekeztünk így az utolsó 10 percben már a korong távol maradt a kapunktól.

Másnap az U12-es csapat lépett jégre Szegeddel szemben. Itt is meglepetés várt ránk bár nem volt olyan látványos, mint az U14 esetében. Stabil és folyamatos játékkal a „kicsik” 14:2-re verték a Szeged csapatát.

Mind három meccs remek hangulatú volt. Le a kalappal mindenki előtt.

A videók feltöltése folyamatban van, amint elkészül egy külön posztban ki fogom rakni.

 

Szeged 2019.08.26-29