Ötödik tornán veretlen a Bujdi csapat! U8 torna a Szigati Bikáknál

Bujdi “bácsi” Szuper szuperminisei ma a kőbányai White Sharks jégpályán, a Szigeti Bikák által megrendezett tornán folytatták a nagyon jó szereplésüket. Igaz a csapatból többen hiányoztak betegség miatt, de hokisaink kicsit több munkával így is megmutatták, hogy ki az úr a jégen.


Elsőnek a tornát rendező Szigeti Bikákat győzték le 6:4-re, majd a Sportországi Cápákat 13:2-re. Majd egy hosszabb rolba szünet és egy másik mérkőzés után, következett a Gigászaink számára egy nagyon fontos mérkőzés, a szívünkhez nagyon közel álló csapat a VASAS SC ellen. A kb. 50 perces szünetben csak azt lehetett hallani hokisainktól hogyan lehetne, milyen cselt kell meghúzni, hogy tudnák a Vasas 16 számú játékosát lecselezni, mert Őt látták a leggólerősebbnek. Aztán jégre szólították a két csapatot. A mérkőzés igen nagy iramban kezdődött, és sajnos a Vasas SC csapata el is húzott két góllal. Ez után valami „Bujdi löket” érkezett a cserepadról, és feltámadtak a Gigászok! Sikerült előbb kiegyenlíteni, majd átvettük az irányítást és az történt a jégen, amit a gyerkőceink szerettek volna. Gyönyörű játék, pontos passzok, fantasztikus Fleur(y) védések, szebbnél szebb gólok, és a kettős dudaszó után, ami a mérkőzés végét jelentette 2:5 lett az eredmény a Hatvani Gigászok javára.
Az utolsó mérkőzését az ESMTK Justitia ellen vívtuk. A lendület maradt és1:10 es elsöprő győzelemmel megnyertük a torna negyedik mérkőzését is!

Négy győzelemmel ismét a torna legjobb csapataként vehették át a Hatvani Gigászok az aranyszínű érméket!

A gratuláció most is jár mindenkinek, gyönyörű napot szereztetek az edzőiteknek és a hatvani szurkolóknak!

Hajrá Hatvan! Hajrá Gigászok! Hajrá jégkorong!

Tovább a galériába ->

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés