Szupermini “C” forduló Tatabánya

IMG_0925Csapatunk Tatabányára látogatott a hétvégén, hogy az ott megrendezésre kerülő szupermini „C” tornán részt vegyen.
Az idő nem igazán kedvezett nekünk mivel már két napja folyamatosan esett az eső így kérdéses volt a torna lebonyolítása, ugyan is a tatabányai pálya egyenlőre fedetlen.
10 perccel az indulási idő előtt még nem lehetett tudni, hogy mi lesz, az egyetlen biztos dolog az volt, hogy nagyon esik.
Végül is Attila bácsi egyeztetett az égiekkel majd meghozta a döntést „Indulunk!”.

Mire Tatabányára értünk az eső elállt és a nap is kisütött így a kedvünk is igen derűs volt. Nagy reményekkel néztünk az elkövetkezendő mérkőzések elé. Bár a gyerekek a szokott formájukat hozták, mi szülök nagyon kíváncsiak voltunk, hogy az elmúlt hetekben felszedett tudást miként fogják hasznosítani. Nem csalódtunk! A kapuson kívül mindenki megtalálta az ellenfél hálójának valamelyik fontos pontját.
Igaz eredményt nem számolunk még ebben a korosztályban, de azért tudtuk, nagyarányú győzelmet arattunk. Mind a négy mérkőzést fölényesen hoztuk. Persze a gyerekek, de azért ezt mi szülők magunkénak is éreztük!

 A pálya (Rolba bejáró) B pálya 
10:00Tatabányai PolipokNyugati Eszkimók KDSE Veszprémi JéglovagokGödi Betyárok 
10:20Hatvani GigászokJustitia SC Tatabányai PolipokGödi Betyárok 
10:40Nyugati Eszkimók KDSEJustitia SC Veszprémi JéglovagokHatvani Gigászok 
11:00Rolba
11:15Tatabányai PolipokHatvani Gigászok Nyugati Eszkimók KDSEGödi Betyárok 
11:35Tatabányai PolipokJustitia SC Nyugati Eszkimók KDSEVeszprémi Jéglovagok 
11:55Veszprémi JéglovagokJustitia SC Hatvani GigászokGödi Betyárok 
12:15Torna zárása

Tovább a galériába ->