HC Lučenec vs. Hatvani Gigászok U12-es edzőmérkőzés

Losoncról a HC Lučenec csapatától kapunk meghívást egy edzőmérkőzésre melyet boldogan elfogadtunk. Igaz, hogy korán kellett kelni és a szomszéd országba igyekeztünk, de ilyen lelkes csapattal elindulni, csupa móka és kacagás.
Hajnalban indultunk és korán érkeztünk a már jól ismert losonci pályára. Ide szinte már haza járunk, hiszen két edzőtábort is itt töltöttünk, ismerjük a járást.
Karácsony lévén az U12-es csapat kicsit vegyes képet mutatott, de az „Ide nekem az oroszlánt is!” hozzáállás a kisebbekre is nagyon jellemző volt.


Ezt akartuk, hát meg is kaptuk. Az ellenfél is vegyes csapattal állt fel, azzal a különbséggel, hogy náluk volt U14-es játék is néhány. „Ennél már nem lehetünk felkészültebbek” kijelentéssel Attila bácsi felküldte tanítványait a jégre, és elkezdődött a mérkőzés.

Én a magam részéről remekül szórakoztam! A mérkőzés után az öltözőben a gyerekeket hallgatva, ők is! Nem volt egyszerű a dolguk, hiszen az U14-es játékosok (Attila bácsi szavaival) más dimenzióban koriznak. Senki nem unta el magát a pályán, az ellenfél nem zsebre tett kézzel győzött le bennünket, meg kellet dolgozni a gólokét. Máté remekelt a kapuban, és mint a nagyok úgy védték a többiek a kaput a lövésekkel szemben. Száz szónak is egy a vége: remek edzés volt mindenkinek!

Köszönjük a meghívást! Legközelebb is számíthattok ránk!

Tovább a galériába –>