Winter Classic – Karácsonyi hoki buli UTE - Csíkszereda

Remek hangulatú mérkőzésre mentek a minap a Gigászok. A szabadtéri Winter Classic, UTE- SC Csíkszereda mérkőzésre kaptunk meghívást. Ismét nem voltunk kevesen, a buszon nem maradt ülőhely, még a süteményes dobozokat sem tudtuk magunk mellé rakni (igaz, nem is akartuk).

A csapat egy részének ismeretlen volt ez az élmény. Lássuk be, télen, szabadtéren jégkorong meccset nézni elég meredek dolog. Miután kiolvadtunk a buszon, akkor jutott csak eszembe, hogy azért annyira nem ismeretlen az élmény. Sőt a gyerekeknek sem. Hiszen igen sok órát ácsorogtam többedmagammal a fedetlen jászberényi jégpálya mellett, reggel és este, de a gyerekek is jártak már jó néhány fedetlen pályán tornákat játszani.

Persze nekik nem volt semmi gondjuk a hideggel, hiszen a jégen élnek, ott érzik jól magukat.
Csillogó szemmel tombolták és szurkolták végig az egész mérkőzést. Csak a Rudolf szerű orruk jelezte, hogy azért nem volt melegük.

A mérkőzésen mindenki kitett magáért. A szurkoló közönséget külön kiemelném. Igaz, hogy a Csíkszereda szurkolóitól komolyan el voltunk választva, de ez senkit nem zavart abban, hogy az ellenfél csapatát éltesse. A mérkőzés végén az UTE szurkoló tábora egy emberként énekelte a Székely Himnuszt.

Köszönjük a lehetőséget az MJSZ-nek!

Tovább a galériába –>