Hogy veszítsünk mérkőzést fejben II. Kőszegi U12-es torna

Hajnali 6 órakor a szállásunkon rajtam kívül csak egy mókus bóklászik a házak között. A gyerekek még az igazak álmát alusszák este negyed kilenctől. Van, aki még most fordul, csak a másik oldalára miközben arról álmodik, hogy a mumust (Kiskőrös) mennyire fogjuk megverni.
Mivel tegnap a második helyen fordultunk, ma 3 mérkőzés vár ránk. Az első és a harmadik helyezett lesz az ellenfél. Aki begyűjt, két győzelmet az viszi haza a kupát. Tehát nincs különösebb feladat mára, mint a Kiskőröst és Zalai Titánokat.

Ébredés után egy gyors hintázás és terület felfedezés, no meg technikai megbeszélést követően levonultunk a jégpályára reggelizni. A ránk váró két mérkőzés egymás után következik, összesen egy rolba választja el egymástól.
A Kiskőrös hasonlóan játszik két mérkőzést, a Titánok egy meccset pihennek. A 4-6 helyezett előttünk lejátszotta már a mérkőzéseit.

Mivel tegnap kétszer is megintettek bennünket verekedés miatt (és tényleg) hosszasan magyaráztuk Matyival a csapatnak, hogy ez ma nem fordulhat elő. Akármilyen provokáció is történik, nem lehet rá reagálni. A bírói csapatot is megerősítették a szervezők, így már ketten vezették a mérkőzéseket.

A Kiskőrös igazából nem jobb nálunk, de még a jégre lépés előtt fejben elveszítjük a mérkőzést. Nem történt ez másképp most sem. Az előtt vesztettünk, mint, hogy kiálltunk volna. Az eredmény pont ugyan az lett, mint előző nap.
Mentünk, játszottunk, tepertünk, de ez nem volt elég. Nem ültünk fel a provokációnak, nem voltak atrocitások részünkről. Nem így az ellenfél oldaláról, amit a bírók mind szankcionáltak. Lőttünk nem kevés büntetőt. Meg lesz ez előbb, mint utóbb de most elmaradt.
No de várt ránk még egy mérkőzést, nem volt mese, ha ezt nem nyerjük meg akkor csak harmadikak leszünk és ezt nem szerettük volna.

Beszéltem a Titánok edzőjével és mondtam neki, hogy azt tervezzük, mi leszünk a másodikak. Sok szerencsét kívántunk egymásnak 😊

Rendkívül pörgős mérkőzést játszottunk. Az az igazság, hogy nem emlékszem a végeredményre csak arra, hogy győztünk. Igazán arra sem, hogy mi történt csak arra, hogy nagyon össze szedetten játszottunk. Fegyelmezettek voltunk és hatékonyak, ami meghozta a végeredményt.

Igazán remek torna volt. Szuper szervezés és remek csapatok jöttek össze. Mivel a győztes egy vándor kupát kapott, nincs mese, vissza kell jönnie. Akkor mi is ott leszünk és akkor majd mi fogunk győzni!