Tatabányai U10 “C” torna Majdnem Winter Classic

Az már szinte szokványos dolog, hogy 2 csapatot visznek a Gigászok a tornákra. Csak, hogy ne legyünk unalmasak már három komplett csapattal vonultunk fel a Tatabányán megrendezésre kerülő U10-es tornán.
A móka kedvéért vittük magunkkal a teljes lány csapatunkat (mert, hogy nekünk ilyen is van!).

Azt nem lehetett mondani, hogy melegünk lett volna a bepakoláskor mivel a hőmérő a kellemes -15 fokon ácsorgott. Többünk autója aznap sztrájkolt, de nincs előttünk lehetetlen, mindenki időben a buszon volt!

Mivel szeretjük az ünnepi alkalmakat, a buszon felköszöntöttük Simont és Attila bácsit névnapjuk alkalmából. Mindenki személyre szóló ajándékot kapott, védő- öltözet és ital formájában.

Tatabánya fejlődik, ami a pályát illeti legalább is. Jó lesz, ha majd befejezik, de egyelőre egyetlen oldala zárt, a többin ki-be járkál a szél. Apropó szél, aznap ebből is kaptunk bőségesen (mondják a többiek, én a napos oldalon ácsorogtam).
Mivel csak majdnem Winter Classic torna volt, na meg -13 fok árnyékban, ezért a szervezők a gyerekek érdekében lerövidítették a mérkőzések hosszát. Ezt utólag is köszönik a szülők, mert a szurkolói oldalon kutya hideg szél fújt!
Az eredményekről kevesebbet tudok, de az biztos, hogy a lányok végig mosolyogták a meccseket, ezért feltételezem, hogy hozták a szokott formát és mindent megnyertek.
A fiúk hol jobban, hol rosszabbul zárták a mérkőzéseket, attól függően, hogy szemből vagy hátulról sütött a nap, de az egészen biztos, hogy itt is volt néhány győzelem, mert nagy mosolyokat láttam a gyerekek arcán (lehet csak az arcukra fagyott?).
A torna végeztével buszra pattantunk és fűtést követeltünk sofőrünktől. Mire Pestre értünk már mindenki felolvadt.

Attila bácsi szerint régen láttunk jeget (a busz ablakán pedig volt bőven) ezért megálltunk a Tüskesátornál, hogy tiszteletünket tegyük a Sára Mosolya Alapítvány és a LáriFári Alapítvány szervezésében megrendezésre kerülő „Gurulj a Jégre” élménynapon.

 

Tatabányai galéria ->

“Gurulj a Jégre” galéria ->