V. Totyogó Torna 2018

El sem hiszem, hogy már az 5. Totyogó Tornánál tartunk!
Mikor beléptem a sátorba ismét megcsapott az a semmivel össze nem keverhető érzés amikor 100 kisember egyszerre akarja a jégen megmutatni magának, a társának, az ellenfélnek, a szüleinek és természetesen az egész világnak, hogy Sidney Crosby hozzá képest tulajdon képen csak „ZS” ligás kezdő. Ez az érzés hatalmas és nagyon helyén való!

Attila bácsi láthatóan valamit jól csinál (és tényleg nem akarom hosszan méltatni érdemeit) de a rendezvény vendégei akik nem csak, mint dísz (a szó abszolút jó értelmében) voltak jelen, hanem boldogan vettek részt ebben a hatalmas gyerek forgatagban és úgy örültek mindennek, mintha ők is 5-8 éves gyerekek lennének.

Tulajdonképpen mindenkinek járna egy külön köszönet így ezt most tudjuk le egyben.

Horváth Richárd Hatvan város polgármestere Kovács Zoltán a Jégkorongszövetség szakmai alelnökével közösen adták át az összes győztesnek (márpedig nálunk mindenki csak győztes lehet) az érmeket, okleveleket. Az kiemelném mind kettőjüknél, hogy remek rövid beszédeket tartanak.

Gebei Péter, mint a játékvezetők mentora és nem mellesleg profi KHL bíró olyan mosollyal az arcán vezette a jégkorongos palánták mérkőzéseit, hogy öröm volt nézni. Természetesen az első korong bedobástól az utolsó érem kiosztásáig végig ott volt velünk de főleg a gyerekekkel.

Hatvant természetesen mind a két jégkoron csapata képviselte (Hatvani Gigászok, Szent István Általános Iskola), de mellettük még eljöttek a Zempléni Hiúzok, a KMH, a Tatabányai Polipok és természetesen a Jászberényi Fókák.

 

De persze, ez az egész mit sem érne, ha nem rohangált volna körülöttünk 100 kis lurkó! Így a legnagyobb elismerés természetesen őket illeti!

 

Tovább a galériába –>